Artiklar / Sofie Karlsson – Depend 7Day Neon Attitude

Sofie Karlsson – Depend 7Day Neon Attitude

Sofie Karlsson - Depend 7Day Neon Attitude

Sofie Karlsson – Depend 7Day Neon Attitude

Wihooo! Nu släpps äntligen fler färger i Depend 7 Day-serien – som är mina absoluta favoritnagellack – och det är inte vilka färger som helst utan det är Depend Neon Attitude, alltså neonfärger!

Jag älskar neonfärger på naglarna så det här är en kollektion som jag blir väldigt glad över att se!

Det står att alla färger förutom Shocking Neon ska vara heltäckande (och därmed ge full täckning på två lager) men man rekommenderas ändå att ha ett vitt nagellack under för att framhäva färgen ytterligare! På bilden ovan har jag lackat med två lager och utifrån dem så tycker jag snarare att det är Zap Up Neon som inte ser ut att täcka riktigt på två lager.

Som ni ser så är lacken matta, vilket oftast är fallet med just neonlack. Självklart kan man lägga ett topplack över om man föredrar en glansig finish men personligen älskar jag den matta looken så för min del är det bara ett plus att de blir matta direkt vid applicering!

Läs hela inlägget här.