Visar alla 22 resultat

Ögonbrynspenna

Med våra ögonbrynspennor kan du skapa en skarp ögonbrynskontur, skugga och fylla i enskilda hårstrån för att definiera dina bryn. Pennorna finns i tre olika utförande med olika spets, Triangular, Slim & Thin och Slim Triangular. Välj din favorit eller kombinera dem för ett naturligt resultat.

Om ögonbrynspennor

En ögonbrynspenna kan användas för att forma, definiera och fylla ut ögonbrynen snabbt och enkelt. Ett perfekt verktyg för dig som inte är helt nöjd med färgen på dina ögonbryn eller som vill att ögonbrynen ska se fylligare ut på ett naturligt sätt. Med en ögonbrynspenna kan du skapa en skarp ögonbrynskontur eller skugga större partier och fylla i enskilda hårstrån för att definiera dina ögonbryn. Depend har flera ögonbrynspennor i olika nyanser och utföranden. I serien Perfect Eye Eyebrow finns ögonbrynspennorna Slim & Thin och Triangular. Slim & Thin är den perfekta ögonbrynspennan för precisionsarbete med sin spets på 1,5 mm. Triangular har en trekantig spets för att skapa både breda och smala linjer och för att skugga större områden. I serien Everyday Eye hittar du Slim Triangular, ögonbrynspennan för både precisionsarbete en skarp ögonbrynskontur. Välj din favorit eller kombinera dem för en naturlig look till vardagen och mer definierad make up till fest.

Vilken nyans ska jag välja på min ögonbrynspenna?

Ett tips när du ska välja färg på din ögonbrynspenna är att utgå ifrån din hårfärg. Depends ögonbrynspennor finns i åtta naturliga färger, taupe, caramel, soft brown, medium brown, dark brown Ebony, graphite och blond. Soft brown är en mellanbrun nyans som passar de flesta, både dig som är blondin och dig som är brunett. Är du rödhårig passar en ögonbrynspenna i nyansen Caramel och är du gråhårig eller ljus/mörkblond kan du både ha nyanserna Taupe och Blond.

Hur fyller jag i mina bryn med en ögonbrynspenna?

En bra grundregel för att fylla i dina ögonbryn är att lägga mer definition i ögonbrynets ytterkant och göra det mer softat i brynets innerkant, närmast näsroten. Kamma igenom ögonbrynet med den spolformade borsten i änden på ögonbrynspennan för att lägga dina hårstrån på plats. Markera ögonbrynets konturer med en tunn linje längs med din undre brynlinje. Lägg tunna små streck med ögonbrynspennan i brynets glesa partier med pennans spetsiga del för att efterlikna naturliga hårstrån. Fortsätt med en tunn linje längs med din övre ögonbrynslinje. Här följer du din naturliga brynlinje. Fyll i resten av ögonbrynet med små drag i hårets växtriktning. Vinkla ögonbrynspennan för att få till ett starkare och mer definierat ögonbryn längst ut i brynsvansen. Borsta igenom brynet med den spolformad borsten för att jämna till färgen. Vill du definiera brynet ytterligare och skapa en highlight-effekt rekommenderar vi Depend stylingpenna Wax/Concealer.

Hur hittar jag rätt form för mina ögonbryn?

Mät formen för dina ögonbryn genom att lägg en penna mot sidan av näsan och vinkla den rakt upp. Brynet ska börja vid pennans kant. Vinkla pennan så den går över yttre delen av iris (på sidan om den yttre delen av pupillen) ögonbrynets högsta höjd ska gå under pennan. Vinkla pennan över kinden så den går kant i kant med ögats yttre linje. Brynet ska sluta vid pennans kant. Nu kan du markera ögonbrynets konturer med ögonbrynspennan genom att dra en tunn linje längs med din undre brynlinje.

Är Depends ögonbrynspennor vattenfasta?

Våra ögonbrynspennor är vattenresistenta och ger ett hållbart resultat.

Ögonbrynsgel före eller efter ögonbrynspennan?

Vanligtvis applicerar man ögonbrynsgel innan man använder sin ögonbrynspenna. Gel är till för att forma ögonbrynen så att de hålls på plats. Därefter kan man fylla i glesa partier genom att rita i små hårstrån med en ögonbrynspenna.