Visar alla 11 resultat

Makeup

Här hittar du produkter som är ett måste i neccessären; make up svampar, eyeliner och mild, skonsam rengöring för den känsliga huden kring dina ögon.

Makeup

Här hittar du sminkprodukterna som är ett måste i neccessären, skönhetsprodukter för ögon och ansikte. En eyeliner ramar in ögat och lyfter looken till både vardag och fest. Everyday Eye Eyeliner Perfect Wing och Perfect Eye Eyliner Pro Sharp ger den perfekta vingen med en spänstig pensel och fin spets och de har vattenfast formula.

Rengöring för ansiktet

Depends rengöring för ansiktet är skonsam och vårdande när du vill ta bort make up/smink på känslig hud, speciellt området runt ögonen. Depend har två produktserier för ögat, Everyday Eye och Perfect Eye, vilken du väljer är en smaksak. Välj mellan micellärvatten rengöringsservetter och pads. Depends Make Up Removerservetter innehåller Aloe Vera, jojobaolja och kamomill. Servetterna är oftalmologiskt och dermatologisk testade och passar för alla hudtyper. Depend Micellar Make-Up Remover Pads är fyllda med micellärvatten som fångar upp orenheter, återfuktar och ger huden en fräsch känsla. Stryk försiktigt padsen över stängt öga för att avlägsna all makeup. Perfect Eye Micellar Cleansing Water är perfekt för dig med känslig hy. Fri från parfym, färg och alkohol. Använd med en bomullsrondell för att tvätta bort makeup och andra orenheter i ansiktet.

Make up svampar

Make up sponge, eller make up svampar, fördelar foundation och concealer perfekt över ansikte och hals. Depend Makeup-svampar Blending Sponge har handtag och finns i flera utförande. De är lätta att använda för att applicera make up på ett smidigt sätt. Blötlägg svampen med ljummet vatten tills den är helt mättad. Kläm sedan ut vattnet till svampen är endast något fuktig. Efter användning, skölj med varmt vatten och förvara den på en torr plats.