Visar 1–32 av 34 resultat

Lösögonfransar

Lösögonfransar ger dig fylligare och längre fransar, både till vardags och fest. Depends lösögonfransar är handgjorda av naturligt hår/syntetiskt hår och har en tunn flexibel fästyta för optimal passform. Välj mellan en mängd olika modeller i familjerna Natural, Volume, Faux Mink, Wispy, Effect och Single.

Intensifiera din Make up med ett par lösögonfransar

Lösögonfransar ger dig fler, fylligare och längre ögonfransar och kan användas både till vardags och fest. Lösögonfransar på band förlänger och fyller ut hela fransraden medan individuella lösögonfransar, singelfransar, sätts längst ut på fransraden och kan byggas upp till önskad effekt. Depends lösögonfransar är handgjorda av naturligt hår (ej från djur) och speciellt utvalt syntetiskt hår. De har en flexibel fästyta, ett tunt fransband, som gör dem extra bekväma att bära och ger en optimal passform. Välj mellan en mängd olika fransmodeller i familjerna Natural, Volume 3D, Faux Mink, Wispy, Effects och Single. Lösögonfransar kan med fördel användas både till vardags och fest, prova dig fram för att hitta rätt modell för rätt tillfälle och ha tålamod. Övning ger färdighet!

Vad är en Faux Mink frans?

Depends lösögonfransar Faux Mink är handgjorda av syntetiskt hår som är speciellt utvalt för absolut bästa kvalité. En fjäderlätt mjuk och exklusiv frans som ger maximal komfort med en flexibel, tunn fästyta. Marcel Jehrlander har designat en Faux Mink frans för Depend med namnet Marcel.

Vad är en Volume 3D frans?

Volume 3D-fransarna ger en effekt av att vara i flera dimensioner (3D) då den har två fransar på en fransrad. Depends lösögonfransar Volume är handgjorda av syntetiskt hår som är speciellt utvalt för absolut bästa kvalité.

Vilket lim ska jag använda till lösögonfransar?

I Depends lösögonfransar medföljer ett latexfritt franslim. Limmet är vitt men blir transparent när det torkar. Depend har även svart franslim för lösögonfransar, detta passar dig som är van att bära lösögonfransar och vill ha ett ännu mer intensivt resultat.

Hur applicerar jag lösögonfransar?

Börja med att mäta lösögonfransen mot ditt öga och klipp den i önskad bredd, Klipp från den yttre änden. Applicera lösögonfransarna med en pincett eller fransapplikator. Lägg gärna eyeliner innan applicering så får du ett jämnt, intensivt resultat. Fyll i efteråt om det behövs.

Låt franslimmet torka några sekunder på lösögonfransen innan applicering. Vid behov, komplettera med lite lim vid inre och yttre ögonvrån i efterhand och tryck till lätt med baksidan av en pincett. Applicera lösögonfransen från den yttre ögonvrån så nära din egen fransrad som möjligt. Stressa inte, det tar någon minut innan franslimmet torkar helt! Lägg eventuellt ytterligare mascara på fransarna eller kamma igenom dem lätt med en borste efteråt för att få lösögonfransarna att fördelas med dina egna.

Kan jag återanvända lösögonfransar?

Ja, lösögonfransarna kan återanvändas. Depends syntetiska Faux Mink frans kan återanvändas upp till 20 gånger. Avlägsna eventuella limrester på fransen genom att försiktigt dra bort det med dina fingrar eller med en pincett. För att avlägsna eventuella limrester från ditt ögonlock eller dina egna ögonfransar, använd gärna en oljebaserad make up remover.