Visar alla 20 resultat

Ögonbrynsfärg och Fransfärg

Färga dina fransar och ögonbryn och få fräscha ögon utan makeup. Dina ögon är alltid naturligt markerade, direkt när du vaknar på morgonen, när du tränar, solar eller badar. Med Depends frans- och ögonbrynsfärg kan du enkelt uppnå salongsresultat hemma som håller i upp till 6 veckor. Everyday Eye har en klar vätelösning i tub och Perfect Eye har väte i tub men i cremeform, vilken du väljer är en smaksak.

Frans- och Ögonbrynsfärg

Färga dina ögonfransar och ögonbryn och få fräscha ögon utan Make up. Depend frans- och ögonbrynsfärg kan du enkelt uppnå salongsresultat hemma och du får naturligt markerade, fylliga bryn och fransar direkt på morgonen, när du tränar, solar eller badar.  Färgresultatet varar i upp till 6 veckor. Depend har två serier för frans- och ögonbrynsfärg, Everyday Eye och Perfect Eye, vilken du väljer är en smaksak. Everyday Eye har en klar vätelösning i tub och Perfect Eye har väte i cremeform i tub. Tänk på att avlägsna all make up på området som ska färgas, använd en oljefri ögonmakeup remover.

Färga ögonfransar

Depend fransfärg finns i färgerna svart, brunsvart, mörkbrun och brun. Till ögonfransarna kan du gärna använda en svart färg. Detta ger ett intryck av längre och tätare ögonfransar, precis som när du använder mascara. En förpackning räcker till 5-7 behandlingar.
Färggelé och aktiveringsgelé appliceras på ögonfransarna som en mascara med en applikatorborste. Skydda området under ögat och närmast fransarna med en skyddscreme. Läs igenom bruksanvisning, säkerhetsinformation och information om allergitest innan du påbörjar behandlingen.

Färga ögonbrynen

Ögonbrynsfärgen finns i färgerna svart, brunsvart, mörkbrun och brun. Var inte rädd för att få för mycket färg på brynen, färgen lägger sig och resultatet blir som bäst efter 1-2 dagar. Färggelé och aktiveringsgelé appliceras på ögonbrynen med en applikatorborste. Skydda hudområdet runt ögonbrynet som du inte vill ha färg på med en skyddscreme. Läs igenom bruksanvisning, säkerhetsinformation och information om allergitest innan du påbörjar behandlingen.

Depend Academy

Vi rekommenderar att titta på vår instruktionsfilm för att se hur färgningen går till i detalj. Du kan använda samma färg till både ögonfransarna och ögonbrynen, men vi rekommenderar en ljusare nyans för ögonbrynen om du använder svart färg för ögonfransarna. Färgens styrka är svår att justera med verkningstiden. Vi rekommenderar då att använda en ljusare eller mörkare nyans istället beroende på vad du önskar. Om färgningsresultatet uteblir eller blir ojämnt, kontrollera då om något av följande har inträffat:

  1. Har haft för lite av tub 1 på det området som ska färgas. Det är viktigt att allt hår är väl genomfuktat.
  2. Har inte torkat bort all överskottsgel av tub 1. Görs inte det färgas bara överskottet och inte gelen på håret.
  3. Har haft för lite av tub 2 eller blivit dåligt fördelat i håret.
  4. Har fått skyddcreme på håret som ska färgas.