Visar alla 25 resultat

Nagelfilar

Depend har ett stort utbud av nagelfilar, buffers och polerare med flera slipytor; grov, medium, fin och extra fin. Välj nagelfil för naturlig nagel, tånaglar, lösnaglar eller konstnaglar.

Formen är viktig

Formen på nageln är viktig för att få en riktigt fin nagel. Nagelfilen är ett av de viktigaste nagelverktygen för att forma och putsa nageln. Nagelfilen kan användas till dina naturliga naglar, såväl som att forma lösnaglar eller naglar som är gjorda i gelé eller akryl. Depend har ett stort utbud av nagelfilar, buffers och polerare med flera slipytor; grov, medium, fin och extra fin från 120-320 grit. Med en allroundfil med flera slipytor kan du både forma, slipa och putsa naglarna utan att behöva använda mer en ett verktyg. En nagelfil för både grovjobbet och den perfekta slutfinishen på din manikyr. Med en nagelfil och poleringsfil i ett, får du rätt längd och blanka naglar. Börja med att fila till längden. Rugga därefter försiktigt upp nageln och polera för en blank slutfinish. En nagelfil med böjd form är ergonomisk och gör det lätt att nå svåråtkomliga ställen som kanterna av nagelplattan, som Depend Salon Pro. Denna nagelfil är tillverkade av proffsmaterial som ger en extra lång hållbarhet, är tvättbara och kan desinficeras. Finns för naturliga naglar, tånaglar och konstnaglar. En glasfil har en mjuk extra fin slipyta för filning av naturlig nagel. Glasfilen är extra skonsam mot nageln och undviker att nageln flisar och skivar sig. Filen har lång hållbarhet och är mer hygienisk än en vanlig nagelfil då den är lätt att tvätta och hålla ren.

Hur filar jag naglarna?

När du filar, börja från utsidan av nageln och fila sedan in mot mitten, med korta, snabba tag. Du bör även vårda dina nagelband, rengör och tar bort döda hudceller/rester från nageln med en nagelbandspeeling och smörj in nagelbanden med en vårdande nagelolja.