Visar alla 20 resultat

Lösnaglar

Lösnaglar ger dig långa snygga naglar med ett naturligt resultat snabbt och enkelt, perfekt för en festkväll eller bröllop. Depends lösnaglar finns i många olika former och modeller; naturella, enfärgade, med design eller fransk manikyr. Välj applicering med nagellim eller självhäftande Press & Go.

Vad är lösnaglar?

Lösnaglar fästs ovanpå den naturliga nageln med någon form av lim. Med lösnaglar får du långa snygga naglar snabbt och enkelt, perfekt för en festkväll eller för bröllop. Depends lösnaglar finns som omålande naturella naglar, enfärgade, med design eller fransk manikyr. De finns i många olika former; långa, korta, ovala, ballerina- eller stiletto look. Lösnaglar ger dig en perfekt manikyr på bara några minuter som varken flagnar eller tappar färg.

När ska man använda lösnaglar?

Lösnaglar kan användas när som helst, vissa bär lösnaglar hela tiden, andra väljer lösnaglar när man vill vara extra fin och vill framhäva sina händer lite extra. Lösnaglar kan dölja skadade eller slitna naglar och är en enkel lösning när du inte vill måla naglarna själv.

Hur applicerar man lösnaglar?

Depend har både lösnaglar som appliceras med nagellim och självhäftande naglar, Press & Go. Varje lösnagel är numrerad så att du enkelt vet vilken lösnagel som passar till din naturliga nagel. Nagellim appliceras i ett tunt lager på tippens yta och trycks fast ordentligt i 5-10 sekunder. Utförlig bruksanvisning finns i förpackningarna. Press & Go är förlimmade lösnaglar som redan har ett lim på baksidan av lösnageln. Det aktiveras när lösnageln trycks mot den vanliga nageln. Där behövs bara några sekunders torktid för ett resultat som sedan håller ett par dagar.

Hur länge sitter lösnaglar?

Lösnaglarna har olika hållbarhet. Press & Go sitter ett par dagar men naglar applicerade med nagellim kan sitta från en vecka upp till 14 dagar. Vi rekommenderar dock max 10 dagars användning av lösnaglar i sträck. Sedan bör dina naturliga naglar luftas innan du kan göra en ny applicering.

Hur tar man bort lösnaglarna?

För limmade lösnaglar använder du Depend Lösnagelremover som du häller i en glasskål. Doppa fingrarna i vätskan och vänta i 10-20 minuter tills lösnaglarna har lösts upp. Skrapa av nagelresterna med manikyrpinnen. För att avlägsna nagellimmet som finns kvar på nageln, doppa fingrarna i vätskan under ytterligare 3-5 minuter och skrapa om det behövs bort de sista resterna med manikyrpinnen. Tvätta händerna med tvål och skölj i ljummet vatten.
Press & Go lösnaglar tas enkelt bort i ett varmt vattenbad. Vänta ca 10 min och drag försiktigt bort lösnaglarna.