Visar alla 7 resultat

Bygga naglar

Bygg gelenaglar hemma utan att behöva använda UV-lampa! Depends färdiga gelekit ger dig snygga naglar i natural eller french look

Färdiga kit

Depend har färdiga kit för att bygga gelénaglar hemma utan att använda UV-lampa. Med fyra enkla steg guidas du fram till snygga naglar med formen natural look eller french look. Förpackningarna innehåller supertunna nageltippar, skulpteringsgelé, gelaktivator och rosa nagellim. Nageltipparna finns som refill och du kan även köpa geleaktivatorn och skulpteringsgelen som refill.

Hur använder jag Depends Gelekit?

Börja med att mäta ut nageltipparna på din naturliga nagel. Tippen ska täcka nageln från kant till kant i bredd och ska inte täcka mer än en tredjedel av nageln på längden. Om du inte hittar en nageltipp som passar exakt kan du alltid fila ner kanterna på en större tipp tills den passar perfekt. Forma din egna nagelns kant så att den passar tippen. ”Rugga” försiktigt upp ytan på nageln med poleringsfilen. För att få bäst fästyta rekommenderar vi att du rengör med en nagellackremover (utan olja)

Hur applicerar jag nageltipparna?

Applicera nagellim på den transparenta fästytan på nageltippens baksida. Limmet ska täcka från kant till kant. Tryck nageltippen mot nageln så att den lilla kanten på tippens baksida möter din naturliga nagelkant. Håll kvar tills nagellimmet torkat. Pressa, vid behov, ner tippens kanter mot nageln med hjälp av manikyrpinnen. När nageltippen sitter fast – bryt av den från kartan.

Hur härdar Depend Gelkit?

Applicera ett tunt lager av Skulpteringsgele längs hela din naturliga nagel och på nageltippen. Gelen får ej nudda vid nagelbandet eftersom risken för släpp då ökar, utan lägg den cirka 2 millimeter ifrån nagelbandet. Spraya därefter med ca 30 cm avstånd ett (1) spraytryck per nagel med Geleaktivatorn När det är helt torrt upprepar du samma moment ytterligare två gånger. Totalt tre tunna appliceringar med Skulpteringsgele och Geleaktivator gör att nageln härdar så du behöver inte använda UV-lampa. Avsluta behandlingen med att polera naglarna med poleringsfilen. Du har nu en skapat en snygg, höglansig gelnagel med varaktigt resultat.

Hur tar jag bort mina gelnaglar?

Borttagning av nageltippar och gele sker med Depend Lösnagelremover. Vill du jämna till utväxten efter någon vecka så filar du och applicera mer Skulpteringsgele och Geleaktivator så får du en uppfräschning av naglarna samt en längre hållbarhet