Visar 1–32 av 60 resultat

Nagelverktyg

Stort sortiment

I Depends sortiment finns flera nagelverktyg för att du ska kunna hålla dina naglar och nagelband rena, snygga och trimmade varje dag, oavsett om du är nybörjare eller proffs. Grunden till starka och snygga naglar startar med rengöring. Peelingpennan är ett viktigt nagelverktyg som tar bort döda hudceller och rengör nageln så att ditt nagellack håller bättre utan att flagna. Gnugga försiktigt med pennan intill nagelbandskanten på nageln. Tvätta därefter nagel och nagelband rena. Det bästa nagelverktyget för att tvätta bort peelingen är en liten smidig nagelborste med mjuk borste för att rengöra skonsamt. Efter rengöring med nagelbandsremover eller nagelbandspeeling kan man använda en manikyrpinne eller en nagelbandspusher för att försiktigt skjuta tillbaka nagelbanden. Manikyrpinnen är också ett nagelverktyg som kan användas vid applicering av nageldekorationer.

Verktyg även för konstgjorda och lösnaglar

I sortimentet finns även nagelverktyg för lösnaglar som nagelklippare för konstgjorda naglar. För att forma och putsa nageln är nagelfilen det viktigaste nagelverktyget. Depend har ett stort utbud av nagelfilar, buffers och polerare med flera slipytor; grov, medium, fin och extra fin från 120-320 grit. Välj nagelfil för naturlig nagel, tånaglar, lösnaglar eller konstnaglar. En allroundfil kan både göra grovjobbet och den perfekta slutfinishen på din manikyr. Poleringsfilen ger en fin blank nagel och glasfilen är extra skonsam med lång hållbarhet.

Nageltillbehör

När det gäller tillbehör för naglar så finns det mycket mer än bara nagellack för att vårda och dekorera dina naglar. Viktiga nageltillbehör för att få snygga, friska och starka naglar och nagelband är produkter som rengör, återfuktar och vårdar, som nagelbandspeeling och vårdande nagelolja.
Ett annat viktigt nageltillbehör är nagellacksborttagning, att välja rätt nagelremover som inte innehåller aceton, olja, färg eller parfym vilket kan torka ut nageln. För att forma och putsa nageln är nagelfilen det viktigaste nageltillbehöret. Depend har ett stort utbud av nagelfilar, buffers och polerare med flera slipytor; grov, medium, fin och extra fin från 120-320 grit. Välj nagelfil för naturlig nagel, tånaglar, lösnaglar eller konstnaglar. En allroundfil kan både göra grovjobbet och den perfekta slutfinishen på din manikyr. Poleringsfilen ger en fin blank nagel och glasfilen är extra skonsam med lång hållbarhet. När det gäller nageltillbehör för lösnaglar hittar du nagellim, tippar och kit för att bygga naglar som på salong. Depends lösnaglar finns i många olika former och modeller; naturella, enfärgade, med design eller fransk manikyr. Välj applicering med nagellim eller självhäftande
Press & Go.

Pimpa naglarna med olika nageltillbehör

Förgyll dina naglar lite extra med nageltillbehör i form av glitter, stickers, nitar, stenar och rhinestones för festfina naglar. Glitter kan du strö över nageln innan ditt nagellack torkat.

Stickers placeras på nageln med en pincett och förseglas med topplack. Det finns flera bra nagelverktyg och penslar för att fästa nageldekorationer och skapa kreativa mönster på nageln som tex prickverktyget som du även kan göra mönster med; prickar, linjer och marmoreringar.

Solfjäderpenseln kan användas till att sprida ut glitter över naglarna, borsta bort överflödigt glitter eller doppas i nagellack för att skapa fantasifulla mönster.

Vill du prova nagelstämpling finns det mönsterbrickor med olika motiv och ett speciellt nagellack för nagelstämpling som har något tjockare konsistens, nageltillbehör som är speciellt anpassade för just nagelstämpling.