Visar alla 3 resultat

Handcreme

Våra händer utsätts dagligen för påfrestningar och huden blir lätt torr och narig med självsprickor. Precis som ansiktet så behöver händerna fukt och skydd. Med Depends handcremer får du mjuka, silkeslena och väldoftande händer.

Handcreme

Våra händer utsätts dagligen för påfrestningar och huden blir lätt torr, narig med självsprickor och fnasiga nagelband. Precis som ansiktet behöver händerna fukt, vård och skydd dvs regelbunden handvård. Depend Care & Repair Handcreme vårdar, skyddar och hjälper en torr hud. Handcremen är berikad med Aloe vera som både återfuktar och har en lugnande effekt. PT Handcreme Dag och Natt är en praktisk reseprodukt med återfuktande handcreme för både dag och natt. Daghandcremen absorberas snabbt av huden och ger mjuka, silkeslena och väldoftande händer. Natthandcremen är rik, fyllig och ger intensivvård under din skönhetssömn. O2 Aloe Vera Hand & Cuticle Cream är en specialprodukt för både torra händer och torra nagelband. Berikad med Aloe vera, fjällkvanne, solrosolja, kakaosmör, sheasmör, vitamin E och panthenol som ger näring, återfuktar och har en lugnande effekt. Samtliga av Depend handcremer är milda och har en svag diskret doft.

Vad bör jag tänka på när jag applicerar handcreme?

Många trycker ut en stor klick handcreme mitt i handflatan, vilket inte bara gör att det går åt mer handcreme, cremen upplev även som kladdigare. Applicera i stället handkrämen på ovansidan av handen och gnid händerna mot varandra. Massera försiktigt in krämen i huden på fingrarna och ta sedan handflatan.