Artiklar / Depend dubbel-nominerade i Swedish Beauty & Cosmetic Awards 2016

Depend dubbel-nominerade i Swedish Beauty & Cosmetic Awards 2016

Beauty Award 2016

Depend dubbel-nominerade i Swedish Beauty & Cosmetic Awards 2016

14 april 2016 går årets Swedish Beauty & Cosmetics Awards – Sveriges största och mest prestigefyllda gala för skönhet och kosmetik — av stapeln i Stockholm. Depend är nominerade i inte mindre än två kategorier för våra nagelvårdsprodukter.

Hela Depend O2 Nagelvårdserie är nominerad i kategorin Made in Sweden.

Det här tycker vi är extra roligt då vi är väldigt stolta över att så mycket av vår produktion och produktutveckling sker i Sverige. Depend är ju ett svenskt företag – vi har vårt huvudkontor i Halmstad och det är också där som vi tar fram de flesta av våra produkter.

O2 är dessutom en helt unik produktfamilj på marknaden och förtjänar (i alla fall i våra ögon) att uppmärksammas.

Depend O2 Whitening Mask är också nominerad i en egen kategori som Årets Nagelprodukt

Whitening Mask är en vatten- och algbaserad produkt som märkbart tar bort gula missfärgningar på nageln från exempelvis nikotin eller nagellack (som använts utan baslack). Egenskaper som bedöms vid nomineringen är bland annat hållbarhet, nyskapande och användbarhet.

Det här skriver SBCA själva om galan:

Swedish Beauty & Cosmetics Awards är Sveriges största och mest prestigefyllda gala för skönhet och kosmetik. Varje år i april följer hela skönhetsbranschen, som omsätter mer än 15 miljarder kronor bara i Sverige, de svenska nomineringarna av det senaste årets produkter.

För nionde året i rad, den 14 april 2016, samlas skönhetsbranschen i Sverige till galatillställningen Swedish Beauty & Cosmetics Awards. Sveriges enda oberoende branschtävling för skönhet och hårvårdsprodukter. Detta för att uppmärksamma och belöna de produkter som utmärkte sig mest under året som gått. Prisutdelningen arrangeras av KTF, Kemisk-Tekniska Leverantörförbundet. KTF är branschorganisationen för företag som importerar, tillverkar och marknadsför kemisk-tekniska produkter som kosmetik och hygienprodukter, tvättmedel och rengöringsmedel i Sverige. Juryn består av branschkunniga jurymedlemmar som samtliga arbetar inom skönhetsbranschen.

Läs mer om Swedish Beauty & Cosmetics Awards på http://www.beautyawards.nu/