LASH & EYEBROW COLOUR MÖRKBRUN

Köp online

ÅhlénsKicksLyko

Rek. ut 129 kr

Få fräscha ögon utan makeup med Depend Lash & Eyebrow Colour. Dina ögon är alltid naturligt markerade, direkt på morgonen, när du tränar, solar eller badar. Lash & Eyebrow Colour har en ört- och växtbaserad formula innehållande bl.a rölleka, ringblomma, grönt te och blåbär. Denna unika sammansättning har skapat en produkt som är vattenfast skonsam att använda, enkel och snabb att applicera och ger en intensiv färg som vara länge. Detta ger också ett intryck av längre fransar och mer markerade bryn. Behandlingen tar bara några minuter och resultatet varar i upp till 6 veckor. Innehållet i förpackningen räcker till 5-7 behandlingar. Finns i färgerna svart, brunsvart, mörkbrun och brun.

Mer information

  Före färgning:
  Tag ut eventuella linser. Avlägsna all makeup på det området som ska färgas, med en oljefri ögonmakeup-remover. Det är viktigt att inga rester finns kvar från någon makeup-produkt eftersom det kan försämra slutresultatet. Håret som ska färgas måste vara torrt och helt rent.

  Tänk på att huden närmast ögonbrynen som har varit i kontakt med tub nr 1 och inte är skyddad med skyddscreme kommer att få samma färg som ögonbrynshåret efter att tub 2 har applicerats och avlägsnats. Denna färg försvinner normalt sett inom 2-3 dagar.

  Förpackningen innehåller 2 borstar = en för varje tub.

  Så här gör du steg för steg:

  Färgning av fransar
  1. Applicera en jämn sträng av tub 1 längs med applikatorborsten. Fördela ut gelé jämt över borsten med hjälp av pipen. Var noggrann med att använda den ena borsten för tub 1 och den andra för tub 2.
  2. Applicera gelé som en mascara med applikatorborsten. Fördela gelé väl över hela fransen. Det är mycket viktigt att hela fransen blir väl genomfuktad från rot till topp av gelé. Var försiktig så du inte får någon gelé i ögonen.
  3. Efter 2 min torkas fransen av noggrant med en bomullspad så all överskottsgelé avlägsnas. Görs inte detta uteblir färgningsresultatet. Vänta sen 5 min innan tub 2 appliceras. Under väntetiden utför steg 4.
  4. Smörj det undre ögonlocket och huden närmast fransar och bryn med skyddscreme. Fäst sedan skyddspappret så nära den undre fransen som möjligt för att skydda huden under färgning. Var försiktig så ingen skyddscreme kommer på fransarna som ska färgas eftersom detta försämrar färgresultatet.
  5. Applicera en jämn sträng av tub 2 längs med applikatorborsten. Fördela ut gelé jämt över borsten med hjälp av pipen. OBS: Torka alltid av borsten väl med papper innan du applicerar ny gel på borsten.
  6. Fördela gelé väl över hela fransen med applikatorborsten. Det är mycket viktigt att hela fransen blir väl genomfuktat från rot till topp av gelé. Låt gelen verka 1 min. Var försiktig så du inte får någon gelé i ögonen. Om någon gelé har kommit på huden måste denna torkas av omedelbart för att undvika färgning av huden.
  7. Fukta en bomullspad i ljummet vatten och avlägsna all färg noggrant efter verkningstidens slut.

  Färgning av bryn
  1. Applicera en jämn sträng av tub 1 längs med applikatorborsten. Fördela ut gelé jämt över borsten med hjälp av pipen. Var noggrann med att använda den ena borsten för tub 1 och den andra för tub 2.
  2. Applicera gelé med applikatorborsten. Fördela gelé väl över hela ögonbrynet. Det är mycket viktigt att allt hår som ska färgas är väl genomfuktad av gelé.
  3. Efter 2 min torkas brynet av noggrant med en bomullspad så all överskottsgelé avlägsnas. Görs inte detta uteblir färgningsresultatet. Vänta sen 5 min innan tub 2 appliceras. Under väntetiden utför steg 4.
  4. 4. Applicera skyddscreme med en bomullspinne på det hudområde runt ögonbrynen som du inte vill ha någon färg på. Var försiktig så ingen skyddscreme kommer på brynen som ska färgas eftersom detta försämrar färgresultatet.
  5. Applicera en jämn sträng av tub 2 längs med applikatorborsten. Fördela ut gelé jämt över borsten med hjälp av pipen. OBS: Torka alltid av borsten väl med papper innan du applicerar ny gel på borsten.
  6. Fördela gelé väl över hela brynet med applikatorborsten så att allt hår blir genomfuktat av gelé. Låt gelen verka 1 min. Om någon gelé har kommit på huden måste denna torkas av omedelbart för att undvika färgning av huden.
  7. Fukta en bomullspad med ljummet vatten och torka bort all färg noggrant efter verkningstidens slut.

  Rengör alltid applikatorborstarna med lite vatten och diskmedel efter avslutad behandling.

  Förpackningen innehåller:
  1 st Tub 1 färggelé
  1 st Tub 2 aktiveringsgelé
  2 st applikatorborstar
  2 st bomullspinnar
  1 st skyddscreme
  12 st skyddsmallar

  Ingredients: Developing gel/ Gel activador/ Gel révélateur: Aqua, Silver Nitrate, Ammonium Hydroxide, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer.

  Ingredients: Colour gel/ Gel colorante/ Gel de couleur: Aqua, Alcohol denat, (Calendula Officinalis/Safflower Flower)/(Achillea Millefolium Flower/Leaf/Stem)/(Vaccinium Myrtillus/Vitex Agnus-Castus Fruit)/Rhus Chinensis Gall/Walnut Husk/(Camellia Sinensis/Nettle Leaf)/(Juniperus Communis Leaf/Stem)/Horse Chestnut Nut/Dichroa Febrifuga Root/Grape Seed/Acacia Catechu Wood/Goldenrod/Hypericum Perforatum Extract, Carbomer, Sodium Hydroxide.

  Ingredients: Protective cream/ Crema protectora/ Crème protectrice: Petrolatum.

  Animaliskt ursprung:
  Vegansk formula, innehåller ej råvaror med animaliskt ursprung.

  För fler matnyttiga tips, välkommen till vår kunskapsbank Depend Academy
  https://www.depend.se/depend-academy/