Artiklar / Sofie Karlsson – Depend Vår 2017 Eastern Fusion

Sofie Karlsson – Depend Vår 2017 Eastern Fusion

Depend vår 2017 Eastern Fusion

Sofie Karlsson – Depend Vår 2017 Eastern Fusion

Våren känns väldigt långt borta nu när snön faller ner men den här veckan släpptes faktiskt Depends vårkollektioner i butik så vi måste väl ändå kika på vad de har att erbjuda inför den kommande våren, eller hur? Låt den komma snart…

Till att börja med tänkte jag att vi skulle titta på vårens kollektion minilack, som heter Eastern Fusion.

Jag är en riktig sucker för typiska vårkollektioner med pasteller och färgklickar så den här kollektionen är helt i min smak. Jag gillar alla färgerna så mycket och jag vill ha vår nu, nu, nu! Måste jag välja så gillar jag 502, 503, 507, 508 och 512 extra mycket…

Läs hela inlägget här.