Artiklar / Honi Beauty – Game, Set, Match!

Honi Beauty – Game, Set, Match!

Honi Beauty

Honi beauty – Depend Game, Set, Match (O2 Spring collection 2017)

Någon mer än jag som crejvar färg just nu? Knallfärger, vårpasteller, glitter… I want it all! Jag “Ooooh’ade” lite när jag öppnade den lilla lådan med Depend’s o2-vårkollektion som heter Game, Set Match. Det är en färgglad kollektion, det är det inga tvivel om, här finner vi allt från knallgult, sobert rosa, isigt glitter och klassiskt rött. Kollektionen är tennisinspirerad, och det tycker jag är en lite udda inspiration som känns lite snäv som inspiration till en nagellackskollektion (Jag ser för övrigt inte riktigt hur nyanserna hänger samman med temat, det finns t.ex. ingen tennisbolls-chartreuse-nyans i kollektionen).

Läs hela inlägget här.