Artiklar / Annica Englund – Så får du längre naglar!

Annica Englund – Så får du längre naglar!

Så får du längre naglar

Annica Englund – Så får du längre naglar!

Idag kommer ett inlägg som handlar om naglar. Som jag berättat så många gånger tidigare är jag en sådan person som inte kan gå utan lack, eller när jag väl gör det så känner jag mig väldigt naken. Så jag måste mer eller mindre ha lack på mina fingrar och tår och då gärna i mörka färger.

Men nu är det vinter, det är kallt, naglarna blir fuktfattigare och går mer eller mindre av. Nagelbanden suger, spricker och händerna blir torra och fnasiga. Så här kommer mina tips på hur jag gör för att ta hand om mina händer och naglar.

Och du, en sak som du bör komma ihåg är att dina naglar är inga verktyg. Använd inte dom till att pilla bort lappar, riva upp kuvert eller skrapa med för då kommer dom att gå sönder!

Läs hela inlägget här.