Academy / Säsongens lacker Vår 2017

Säsongens lacker Vår 2017

Säsongens lacker från Depend Minilack, O2 och 7day bjuder på härliga influenser från såväl de blomstrande Japanska trädgårdarna som glädje och fighting spirit på tennisbanan. Mjuka pasteller blandas med starka kulörter som är perfekta att mixa med varandra i stilfulla mönster.

7day vår 2017

The Language of Flowers

Vårens blomstrande nyheter i 7day-kollektionen The Language of Flowers innehåller romantiska glittertoner som för tankarna till pioner och jasminblommor, men också klarare kulörer hämtade från tulpaner och kamelia. Låt dina naglar tala blommornas språk i vår.

säsongens lacker vår 2017
säsongens lacker vår 2017

O2 vår 2017

Game, Set, Match

Tennismatch någon?

I vårens härliga kollektion Game, Set, Match befinner vi oss ute på tennisbanan.

Färgpaletten består dels av mjuka pasteller som ljuslila och ljusblått, men också skarpare kulörer som gult och rosa.

Med dessa färger behöver du inte kunna slå en perfekt backhand men vi kan lova att du kommer att bli snyggast på banan.

Ett hett tips är att mixa kulörerna i din lackning så att motståndaren blir bländad av dina naglar när det är dags att serva.

Minilack vår 2017

Eastern Fusion

Vi reser mot Asien i vår och säger Konnichiwa till Japans livfulla trädgårdar med körsbärsträd som påminner oss om ett rosa paradis.

I Eastern Fusion-kollektionen kan du skåda härliga pasteller och även några poppigare kulörer som är perfekta att mixa med varandra i stilfulla mönster.

Du är nu redo för våren så ta på dig din finaste sidenklänning och möt vårsolen med våra härliga nyanser från Eastern Fusion.

säsongens lacker vår 2017