DanskNorskEnglish  NAGLARNagelvårdsserier

Lösnaglar

Bygga naglar själv

Nagellim och nagellagningsprodukter

Nagelfilar

Remover

Nagellack

Nageldekorationer

Fransk manikyr

Övriga nagelprodukter
 


GelLack färgkollektion VÅR/SOMMAR
Ny generation av nagellack som härdar i LED-lampa och ger ett lackresultat som håller i 2-3 veckor. Depend GelLack finns i 32 härliga nyanser.

Depend GelLack är en ny revolutionerande produkt som är lättare att applicera än ett vanligt nagellack. GelLackytan är extremt hållbar och med en högglans och färgåtergivning som Du aldrig tidigare sett. Ingen filning av nagelytan som kan skada den naturliga nageln krävs före applicering av GelLack. Den naturliga nageln skyddas och förbättras i kvalité under GelLacken. När sista steget i appliceringen av GelLack är gjord är lackytan helt torr och kan vidröras och klarar stötar. Du är ”Ready to Go”! GelLack passar även utmärkt till tånaglarna där lackresultatet håller längre än på händerna. GelLacken tar Du enkelt bort med Depend GelLack Remover utan att skada den naturliga nagelplattan.

LED-lampan är med adapter (ej batteri) och timer så att man alltid får rätt ljusstyrka och tid vilket säkerställer ett perfekt GelLackresultat.Så här applicerar Du Depend GelLack på handens naglar:

1. Applicera Depend Före/Efter Rengöring på en bomullspad och rengör naglarna noggrant. Låt nageln torka i 30 sek. så att den är helt torr. Rör ej vid nagelytan sedan den är rengjord.

2. Applicera ett tunt lager Depend GelLack BAS. Härda i 30 sekunder i LED-lampan. Viktigt: Om GelLacken kommer i kontakt med huden måste detta avlägsnas före härdningen med lite nagellackremover på en tops.

3. Därefter applicerar Du ett tunt lager av Depend GelLack Färg. Härda i 30 sekunder i LED- lampan. Viktigt: Om GelLacken kommer i kontakt med huden måste detta avlägsnas före härdningen med lite nagellacksremover på en tops.

4. Applicera ytterligare ett tunt lager Depend GelLack Färg och härda i 30 sekunder i LED- lampan. Viktigt: Om GelLacken kommer i kontakt med huden måste detta avlägsnas före härdningen med lite nagellacksremover på en tops.

5. Applicera ett tunt lager av Depend GelLack TOPP och härda i 30 sekunder i LED lampa. Viktigt:
Om GelLacken kommer i kontakt med huden måste detta avlägsnas före härdningen med lite nagellacksremover på en tops.


6. Nu finns en lite klibbig yta kvar på nageln. Applicera Depend Före/Efter Rengöring på en bomullspad och gör en toppfinish/rengöring som tar fram den härliga glansen i GelLacken.

7. Du är nu färdig med behandling och har en högglansig hållbar lackning som varar ca 2-3 veckor.
INFO 
5 ml
Rek. pris: 79,-


SE ÄVEN
GelLack Före/Efter rengöring
GelLack Remover
GelLack BAS
GelLack TOPP


Dela